Kütahya’da Göçmenlere Yönelik “Kardeşlik Buluşması” Programı Düzenlendi

1 Min Read

Kütahya’da Göçmenlere Yönelik Kardeşlik Buluşması Düzenlendi

Kütahya İl Müftülüğü Göç Koordinatörlüğü, 80 Evler Mahallesi’nde yaşayan göçmenlere için özel bir “Kardeşlik Buluşması” etkinliği gerçekleştirdi.

Program, öğle namazının ardından Kur’an-ı Kerim’in dinlenmesi ile başladı. Etkinliğin ilerleyen kısmında, Din Hizmetleri Şube Müdürü Cemalettin Torun tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın göçmenlere yönelik yürüttüğü çeşitli projeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Program, katılımcıların yaptığı dualarla sonlandırıldı.

İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe katılan misafirlere, emeği geçen tüm çalışanlara, Göç Koordinatörü Aziz Gökçe’ye ve 80 Evler Camii personeline teşekkür edildiği belirtildi.

Bu tür etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı artırmak ve göçmenlere destek olmak amacıyla devam edeceği vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version