Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da Düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonasında Aydınlı Minik Okçular Büyük Başarı Elde Etti

    Kütahya’da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finalleri’nde Aydınlı minik okçular başarı gösterdi. Zeren Sena Uslu, Minik Kızlar 9-11 Yaş kategorisinde birincilik kazanırken, Ramazan Efe Aktaş üçüncü, Enes Baha Orhan ise altıncı oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuları tebrik etti.

    Kütahya'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finalleri'nde Aydınlı minik okçular

    Kütahya’da Geleneksel Türk Okçuluğu Finalleri Coşkusu

    Kütahya’da gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluğu Minikler ve Yıldızlar Türkiye Finalleri’nde Aydın’ı temsil eden minik okçular, Türkiye birincisi oldu.

    Aydınlı Sporcuların Başarısı Gurur Verdi

    Geleneksel Türk Okçuluğu Minikler ve Yıldızlar Türkiye Finalleri, Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Şampiyona Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olurken, final heyecanında Aydın’ı temsil eden minik sporcular, önemli dereceler elde ederek Aydınlıları gururlandırdı.

    Toplamda 2 bin 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen final müsabakalarında Aydınlı sporculardan Zeren Sena Uslu, Minik Kızlar 9-11 Yaş kategorisinde Türkiye birincisi olarak kürsünün zirvesine çıktı. Aynı yaş grubundaki Minik Erkekler kategorisinde yarışan Ramazan Efe Aktaş ise Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Enes Baha Orhan da aynı kategoride Türkiye altıncısı olarak başarılı performansıyla dikkat çekti.

    İl Müdürlüğünden Tebrik Mesajı

    Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Türkiye finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımızı, ailelerini ve emek veren antrenörlerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı