Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Cumhuriyet Kupası Yıldızlar Taekwondo Müsabakaları Coşkuyla Yapıldı

Kütahya’da Cumhuriyet Kupası Yıldızlar Taekwondo müsabakaları, 102. yıl kutlamaları çerçevesinde coşkuyla gerçekleştirildi. 12 ilden yaklaşık 200 sporcunun katıldığı etkinlik, 500 sporsever tarafından izlendi. İl Temsilcisi Fatih Akbunar, turnuvanın genç yetenekler için önemli olduğunu vurguladı ve katılımcılara plaket takdim etti.

Kütahya'da Cumhuriyet Kupası Yıldızlar Taekwondo müsabakaları, 102. yıl kutlamaları çerçevesinde

Kütahya’da Taekwondo Coşkusu Cumhuriyet Kupası ile Yaşandı

Kütahya, Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümüne özel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yıldızlar Taekwondo müsabakalarını büyük bir heyecanla ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin dört bir yanından 12 farklı ilden yaklaşık 200 sporcunun katıldığı bu heyecan dolu müsabakaları, 500’den fazla sporsever büyük bir ilgiyle izledi. Turnuvaya, İstanbul, Antalya, Konya, Karaman, Denizli, Trabzon, İzmir, Uşak, Aydın, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Bilecik illerinden sporcular katıldı.

Fair Play ve Yeteneklerin Kutlandığı Etkinlik

Müsabaka öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Kütahya İl Temsilcisi Fatih Akbunar, “Cumhuriyetimizin 102. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, genç sporcularımızın becerilerini göstermeleri ve fair play değerlerini benimsemeleri açısından son derece önemli. Kütahya olarak, spora ve sporcunun gelişimine olan bağlılığımızı sergilemek istedik. Turnuvaya katılan tüm illere ve sporcuların ailelerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Etkinlik boyunca yaşanan centilmenlik dolu mücadelelerin ardından, Fatih Akbunar, katılımcılara ve organizasyona destek sunan yetkililere plaket takdiminde bulundu.