Kütahya’da ÇEDES Projesi Yıl Sonu Etkinlikleri Düzenlendi
Kütahya’da, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın iş birliğiyle başlatılan “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) Projesi çerçevesinde yıl sonu etkinliklerine ev sahipliği yapıldı.
Coşkulu Atmosferde Gerçekleşen Etkinlikler
Kütahya’nın önde gelen camilerinden Evliya Çelebi Camii, Mus’ab Bin Umeyr Camii, Aksa Camii ve Bilali Habeşi Camii’nde düzenlenen bu etkinlikler, öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun ilgisiyle dolup taştı. Katılımcılar, rengarenk bir atmosferde, çeşitli oyunlar, yarışmalar ve sosyal aktivitelerle dolu bir gün geçirerek hem eğlenceli vakit geçirdi hem de değerler eğitimi hakkındaki kazanımlarını pekiştirdiler.
Etkinliklerin Amacı ve Katılımcılar
Etkinliklere, Kütahya İl Müftü Yardımcısı Salim Üzülmez, Din Hizmetleri Şube Müdürü Cemalettin Torun, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Projenin amacı, öğrencilerin sosyal gelişimlerini desteklemek ve milli-manevi değerlere olan duyarlılıklarını artırmaktı.
Bu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle, katılımcılar, sadece keyifli anlar yaşamakla kalmayıp aynı zamanda önemli değerlerin önemini de yeniden hatırlama fırsatı buldular.