Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da 5 Yaşındaki Hamza Ayyıldız, Kur’an-ı Kerim’i Hatmederek Takdir Topladı

    Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 5 yaşındaki Hamza Ayyıldız, 4-6 yaş Kur’an kursunda Kur’an-ı Kerim’i hatmederek özel bir merasimle ödüllendirildi. İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, çocukların din öğreniminin önemini vurguladı ve Hamza’ya hatim belgesi takdim etti.

    Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 5 yaşındaki Hamza Ayyıldız, 4-6 yaş Kur'an

    Kütahya’da Küçük Yaşta Kur’an Hatmi: Hamza Ayyıldız Başarıyla Tamamladı

    Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, 4-6 yaş grubundaki çocuklar için düzenlenen Kur’an kursunda eğitim alan 5 yaşındaki Hamza Ayyıldız, Kur’an-ı Kerim’i tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

    Hatim Merasimi ve Vurgu

    Hamza Ayyıldız için gerçekleştirilen hatim merasimi, 4-6 yaş Kur’an kursu kapsamında gerçekleşti. İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, etkinlikte yaptığı konuşmada, Hisarcık’taki Kur’an kursunda eğitim gören 24 çocuğun tamamının Kur’an’a geçtiği bilgisini verdi. Hamza’nın ise Kur’an-ı Kerim’i baştan sona okuyarak hatmini gerçekleştirdiğine vurgu yaptı.

    Müftü Akyol, Kur’an okumanın, Allah katında ödüllendirilmeyi sağlayan bir eylem olduğunu belirterek, “Küçük yaşta Kur’an öğrenmek, Peygamberimizin güzel ahlakıyla donanmak, Allah sevgisi ve vatan sevgisi ile büyümek en önemli hedeflerimiz. Bu süreçte katkı sağlayan Nuran Baran hocamıza, velilerimize ve katılımcılara teşekkür ediyoruz. Rabbim bu güzelliklerin ilçemizde ve ülkemizde daima sürmesine vesile olsun” dedi.

    Merasim esnasında hatim pastası kesilirken, Müftü Akyıldız, 5 yaşındaki Hamza Ayyıldız’a hatim belgesini takdim etti.