Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

    Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek DYK süreçlerini inceledi. Ayrıca, 2025 YKS tercihleri hakkında öğrencilerle bilgi alışverişinde bulundu ve okulun ihtiyaçlarına dair değerlendirmeler yaptı.

    Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve Müdür Yardımcısı

    **Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden Okul Ziyareti**

    Kütahya’nın Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

    **Destekleme ve Yetiştirme Kursları İncelendi**

    Gerçekleştirilen ziyarette, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) sürecinin detayları yerinde gözlemlendi. Müdür Yılmaz, okul idaresi, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya gelerek, onların görüşlerini dinleme fırsatı buldu. Öğrencilerle bir araya gelen Yılmaz, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemi hakkında bilgi almanın yanı sıra, onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

    **Eğitim Sürecinin İncelenmesi**

    Ziyaret sırasında, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında okulun fiziksel durumu, sınıf düzenlemeleri ve genel ihtiyaçlar üzerine incelemelerde de bulunuldu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı