Hakkari Valisi, Şehit Ailelerine Destek Ziyaretinde Bulundu
Hakkâri Valiliği görevini sürdüren Ali Çelik, yardımcıları eşliğinde Şemdinli ilçesinin Çalışkanlar köyünde bulunan Kepenek mezrasında şehitlerimizin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında Ali Çelik, Muzaffer Keskin ve Cebeli Keskin ile bir araya geldi. Cebeli Keskin, Şehitler Mehmet Sait Keskin ve Cemal Keskin’in babası, buna karşılık, Muzaffer Keskin de Şehit Sami Keskin’in babası. Vali Çelik, keskin ailesi ile sıcak ve samimi bir sohbet ortamı sağladı ve aziz şehitlerimizi dualarla anıldı. Yardımcı Vali Recep Gündüz ve Orçun Cüneyt Zor, Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar ile beraber diğer yetkililer de bu ziyarette yerlerini aldılar.
Vali Çelik’ten, Vefat Etmiş Dernek Başkanı Ailesine Taziye Ziyareti
Şemdinli’nin Valisi Ali Çelik, başsağlığı ziyaretleri kapsamında bir diğer durak olarak Şemdinli Muhtarlar Derneği Başkanı Lokman Bilmez’in merhum babası Kutas Bilmez için düzenlenen taziye programına iştirak etti. Vali Ali Çelik, Şemdinli’nin Moda Mahallesi’nde düzenlenen bu programda merhuma Allah’tan rahmet dileklerini sundu. Ayrıca, Bilmez ailesi ve yakınlarına taziye dileklerini ileterek, sabır temennisinde bulundu.