Kütahya Esnaf Odası Yönetimi, Belediye Başkanı Kahveci ile Görev Gününü Değerlendirdi

Kütahya Sebzeciler ve Pazaryerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş, oda yönetimi ile Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’yi ziyaret etti. Görüşmede pazarcılık hizmetlerinin geliştirilmesi ele alındı. Akdaş, iş birliğine vurgu yaparak sorunların istişareyle çözüleceğini ifade etti.

Kütahya Sebzeciler ve Pazaryerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş, oda

Kütahya Sebzeciler ve Pazaryerleri Esnaf Odası’ndan Ziyaret

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Sebzeciler ve Pazaryerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş ve oda yönetimini ağırladı. Gerçekleşen bu buluşmada, kentin pazarcılık faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla birçok konu değerlendirildi.

Başkan Akdaş’tan Değerlendirme

Ziyaret sonrası bir basın açıklaması yapan Hakan Akdaş, Eyüp Kahveci ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Akdaş, “Başkanımızın sorunlara yaklaşımındaki uzlaşmacı tutumuna ve içtenliğine teşekkür ederiz. Bu iş birliği sayesinde, pazarcı esnafının karşılaştığı zorlukların istişare kültürüyle aşılabileceğine inanıyoruz,” dedi.

Başkan Kahveci’nin Teşekkürü

Eyüp Kahveci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hakan Akdaş ve yönetimine şükranlarını sundu. Yapılacak projelerde dayanışma ve iş birliğinin önemine dikkat çeken Kahveci, ortak çalışmalarla Kütahya’nın pazarcılığını daha da geliştirmek istediklerini kaydetti.

Ziyaret, her iki tarafın karşılıklı iyi dilekleriyle ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.