Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kuşadası’nda 9 Suçtan Aranan Kadın, Jandarma Tarafından Villada Yakalandı

    Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, 9 suçtan 16 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası bulunan 55 yaşındaki Z.Y., jandarmanın düzenlediği operasyonda banyodaki dolapta saklanırken yakalandı. Adliyeye sevk edilen kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, 9 suçtan 16 yıl 6 ay 22

    Aydın’ın Kuşadası bölgesinde, 9 farklı suçtan toplamda 16 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılan bir kadın, jandarma operasyonuyla bir villanın banyo dolabında gizlenirken yakalandı.

    Jandarma ekipleri, Aydın’da halkın güvenliğini sağlamak amacıyla durmaksızın çalışmalara devam ediyor. Aranan kişilere karşı kararlı bir mücadele yürüten jandarma, başarılı bir operasyona daha imza attı. Alınan bilgilere göre, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı’nın JASAT birimi, 7 aydır ‘hakaret, haksız yere tecavüz, suç uydurma, karşılıksız yararlanma ve Vergi Usul Kanuna aykırılık’ gibi suçlardan aranan 55 yaşındaki Z.Y.’yi tespit etti. Yapılan titiz çalışmalar neticesinde kadının saklandığı villa belirlenerek operasyon gerçekleştirildi. Villada yapılan aramalarda, Z.Y. banyodaki dolabın içerisinde gizlenmiş halde bulundu ve gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.