Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Ekonomik Sorunları Masaya Yatırdı
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, kendisini ziyarete gelen AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ile beraberindeki heyete, Kuşadası ve çevresindeki turizm bölgelerinin karşılaştığı problemleri aktardı.
Ekonomik Sıkıntılar ve Turizm Sorunları Ele Alındı
Ziyaret, Serdar Akdoğan’ın makamında Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent İlbahar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz ile Hibeti Zeytin’in katılımıyla gerçekleşti. Görüşmede, bölgede faaliyet gösteren işletmelerin artan maliyetlerle nasıl başa çıktığı, ekonomik sıkıntıların sektöre etkileri ve sonlanan turizm sezonuyla ilgili yapılan değerlendirmeler öne çıktı.
Kongre Merkezi Sorunu Gündemde
Ziyaretin önemli konularından biri de Kuşadası ve Kuşadası Körfezi’nin bölge ekonomisindeki yeri oldu. Akdoğan, çalışmaların sürdüğü Kongre Merkezi’nin işlevselliğiyle ilgili mevcut problemler üzerinde durdu.
Resmi ziyaret, katılımcıların ortak bir fotoğraf çekimiyle son bulurken, Kuşadası Ticaret Odası, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen’e, “Antik Çağdan Günümüze Kuşadası Ticaret Tarihi” adlı özel bir kitabı hediye etti.
SÜLEYMANPAŞA’DA GECE BOYUNCA YAŞANAN HIRSIZLIK ZİNCİRİ, ESNAFI TEDİRGİN EDERKEN OLAYLARIN TAMAMI İŞLETMELERİN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.
ŞEHRİ AYAĞA KALDIRAN HIRSIZLIK: O ANLAR KAMERADA
HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİNİN HEDEF ALDIĞI İŞLETMELER ARASINDA TEKİRDAĞ ŞANLIURFALILAR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI MEHMET BEDLEK’İN RESTORANI DA YER ALDI. RESTORANIN ALT TARAFINDAKİ CAMI TAŞLARLA KIRARAK İÇERİ GİREN ÇOCUKLAR, KASAYI DAĞITARAK YAKLAŞIK 6 BİN İLE 7 BİN TL ARASINDAKİ PARAYI ALDI.
GECE SAATLERİNDEN SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR SOKAKLARDA DOLAŞAN YAŞLARI KÜÇÜK ÇOCUKLARIN BAZI İŞLETMELERE GİRİP KASADAKİ PARALARI ALMAK İÇİN RAFLARA VE KASİYER BÖLÜMÜNE YÖNELDİĞİ
ÖTE YANDAN, HIRSIZLIK OLAYLARININ ARTMASIYLA BİRLİKTE BAZI İŞLETMELERİN, TEKRAR HEDEF OLMAMAK İÇİN DÜKKÂNLARININ CAMLARINA “KASADA PARA YOK, CAMLARI KIRMAYIN” ŞEKLİNDE YAZILAR ASTIKLARI GÖRÜLDÜ.






