Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kuşadası Belediyesi Yeni Bebek Sahibi Aileleri Ziyaret Ederek Sevincine Ortak Oluyor

    Kuşadası Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle son 6 yılda 1,071 aileyi ziyaret etti. Ekipler, yeni doğan bebekler için hediye çantası ve Başkan Ömer Günel’in tebrik mesajını paylaşarak ailelerin mutluluğunu paylaşıyor. Son olarak Kadınlar Denizi, Türkmen ve İkiçeşmelik mahallelerinde 3 aile ziyaret edildi.

    Kuşadası Belediyesi, 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle son 6 yılda 1,071

    Kuşadası Belediyesi, yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ programı, son altı yıl içinde bin 71 ailenin kapısını çalarak, ebeveyn olmanın coşkusunu kutlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

    Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Ömer Günel’in tebrik mesajları ailelere iletilirken, yeni doğan bebekler için özel olarak hazırlanan hediye çantaları da sunuluyor. Bu çantalar, bebek bakımında ihtiyaç duyulan battaniye, bebek şampuanı, bezi, termometre, tırnak makası, biberon, emzik, ıslak mendil ve yeni doğan kıyafetleri gibi temel ürünler ile zenginleştirilmiş durumda. Aileler, bu hediyeleri büyük bir memnuniyetle karşılıyor.

    Yıl boyunca süren ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında, son olarak Kadınlar Denizi, Türkmen ve İkiçeşmelik mahallelerinde yaşayan üç yeni ebeveyn ziyaret edilerek, Başkan Günel’in iyi dilekleri iletilmiştir. Ziyaretler sırasında, aileler duydukları mutluluğu ifade ederek, Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkürlerini sundular.