Kuruçay’da Üreticilere 20 Bin Biber Fidesi Dağıtıldı!

Editör
1 Min Read

Kuruçay’da Üreticilere 20 Bin Biber Fidesi Dağıtıldı

Kütahya’nın Kuruçay beldesinde tarım üreticilerine yönelik düzenlenen etkinlikte, toplamda 20 bin adet biber fidesi dağıtıldı.

Başkan Atıcı’dan Önemli Açıklamalar

Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı, fide dağıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, beldenin Güzelyurt bölgesinin biber üretimiyle ünlü olduğunu ifade etti. Atıcı, bu bağlamda çiftçilere destek olmanın ve biber üretiminin artırılmasının amaçlandığını belirterek, bu sayede daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, fide dağıtımının her yıl geleneksel bir hale getirilmesi ve daha fazla katılımla gerçekleştirilmesi amacıyla planlar yapıldığına da değindi.

Üreticilerin Memnuniyeti

Üreticiler, Kuruçay Belediyesi’nin bu desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti bildirerek, tarıma yönelik yardımların devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

Etkinlikteki Katılımcılar

Fide dağıtım programına MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, çiftçiler ile çok sayıda yerel vatandaşın katıldığı gözlemlendi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış