Kürkcü Mahallesi’ndeki ilkokul, hayırsever Hacı Ömer Ertek’in katkılarıyla modern bir görünüme kavuştu.

Erzurum’un Şenkaya ilçesindeki Kürkçü Mahallesi’ndeki ilkokul, hayırsever Hacı Ömer Ertek’in desteğiyle yenilendi. Tadilat sonrası düzenlenen programa, Kaymakam Vekili Mehmet Kaan Kini ve diğer yetkililer katılarak Ertek’e teşekkür etti. Öğrenciler de sıcak bir karşılama düzenledi.

Erzurum'un Şenkaya ilçesindeki Kürkçü Mahallesi'ndeki ilkokul, hayırsever Hacı Ömer Ertek'in

Erzurum’un Şenkaya ilçesindeki Kürkçü Mahallesi’ndeki ilkokul, hayırsever iş insanı Hacı Ömer Ertek’in katkılarıyla tamamen yenilendi.

Şenkaya’dan bir iş adamı olan Ertek, okulun sınıflarını kapsamlı bir tadilat sürecine tabi tutarak eksiklikleri giderdi. Yapılan yenilikleri görmek üzere Kürkçü Mahallesi’ne gelen Hacı Ömer Ertek ve beraberindekiler, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandılar.

Yenileme çalışmalarının ardından gerçekleştirilen programa, Şenkaya Kaymakam Vekili ve Olur Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Genel Sekreter Yardımcısı Av. Sevil İlhan, çeşitli daire amirleri, mahalle halkı ve öğrenciler katılım sağladı.

Törende söz alan Kaymakam Vekili Mehmet Kaan Kini, “Mahalledeki okulumuz için yaptığı değerli katkılar sebebiyle Hacı Ömer Ertek Bey’e teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan her destek, geleceğimize bir yatırım olarak değerlendirilmektedir” ifadelerini kullandı. Program çerçevesinde okulda incelemelerde bulunan protokol üyeleri, öğrencilerle birebir ilgilenerek sohbet etme fırsatını buldu.