Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bakan Yerlikaya, Hakkari’de Güvenlik Toplantısı Düzenleyerek Sınır Bölgesini İnceledi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine güvenlik toplantısı için geldi. Esendere Jandarma Karakolu’nu ziyaret eden Yerlikaya, bölgedeki askeri yetkililerle bir araya gelerek havadan incelemelerde bulundu. Bakan, güvenlik güçlerini övdü.

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine güvenlik toplantısı için

    İçişleri Bakanı Hakkari’de Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirdi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüksekova ilçesinde bulunan Esendere sınır bölgesinde güvenlik konularını görüşmek amacıyla Hakkari’ye ziyarette bulundu.

    Bakan Yerlikaya, Hakkari-Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı’na ulaşmak için havayolu tercih etti. Havalimanından Esendere’ye geçen Bakan, burada farklı temaslarda bulundu. Ardından, askeri komutanlarla birlikte güvenlik toplantısını gerçekleştirdi.

    Havadan İnceleme ve Bilgi Alma Faaliyetleri

    Toplantının ardından Esendere, Yüksekova, Dağlıca, Aktütün, Yeşilova ve Hacı Bey Çayı ile İran sınır hattında havadan incelemeler yapan Bakan Yerlikaya, ilgili yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretinin tamamlanmasının ardından Bakan, Antalya’ya uçtu.

    Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Hakkari Yüksekova’da, Esendere Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ettik. Hudut hattında görev yapan kahramanlarımızla bir araya geldik. Kahraman jandarmamız, vatan nöbetini tutmakta, her koşulda görevlerini yerine getirmektedir. Ülkemizin huzuru ve milletimizin güvenliği için gözlerini her an açık tutan kahramanlarımızla gurur duyuyoruz. Allah, kahramanlarımızın ayaklarına taş değdirmesin” dedi.