Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kurban Bayramı’nın Son Gününde Dönüş Yolu Başladı, TEM Otoyolu’nda Trafik Akıcı Devam Ediyor

    Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte vatandaşlar dönüş yolculuklarına başladı. Kocaeli’deki TEM Otoyolu’nda trafik genel olarak akıcı, ancak zaman zaman kazalar ve arızalar nedeniyle aksamalar yaşanıyor. Ulaşım ekipleri trafiği düzenlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

    Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte vatandaşlar dönüş yolculuklarına başladı.

    **Kurban Bayramı’nda Dönüş Yolculuğu Hız Kazandı**

    Kurban Bayramı’nın son gününde tatilciler, evlerine dönmeye başladı. TEM Otoyolu Kocaeli geçişindeki trafik, akıcı bir şekilde devam ediyor.

    **Tatilcilerin Dönüş Yolu Başladı**

    Kurban Bayramı’nı ya memleketlerinde ya da tatil bölgelerinde geçiren vatandaşlar, tatilin bitişiyle birlikte dönüş yolculuklarına girişti. Kocaeli geçişindeki TEM Otoyolu’nda ise trafik akışı sorunsuz bir biçimde sürüyor. İstanbul ve Ankara yönünde seyahat edenler için genellikle akıcı bir trafik söz konusu. Ancak, zaman zaman yaşanan trafik kazaları ve araç arızaları, bazı bölgelerde trafik akışını olumsuz etkileyebiliyor.

    **Trafik Ekipleri Görevde**

    Trafik akışının yavaşladığı güzergahlarda, görevli ekipler, ulaşımın aksamaması için etkin bir şekilde çalışıyor. Bu sayede, bayram dönüşü sırasında vatandaşların daha güvenli ve rahat bir yolculuk geçirmeleri sağlanıyor.