Kurban Bayramı’nda Yaralanan Acemi Kasaplar Hastanelik Oldu
Kurban Bayramı’nın ilk gününde, kendi kurbanlarını kesmek isteyen bazı vatandaşlar, hem kendi güvenliklerini tehlikeye atarak hem de çeşitli yaralanmalara maruz kalarak hastanelik oldu.
Niğde’deki belirlenen kesim alanlarında, acemi kasaplar kurban kesmeye çalışırken birçok kişi vücutlarının farklı bölgelerinden yaralandı.
Yaralanan kişilerin sayısı tam olarak 73’e ulaştı ve bu acemi kasaplar hemen Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine yönlendirildi.
Ayakta Tedavi Edilip Taburcu Edildiler
Hastaneye başvuranların birçoğu, aldıkları yaraların ciddiyeti nedeniyle ayakta tedavi edilerek hastaneden taburcu oldular.
Kurban kesim işlemleri sırasında dikkatli olunmasının ne kadar önemli olduğu, bu olayla bir kez daha gözler önüne serildi.