Kurban Bayramı’nın Coşkusu Iğdır’da Erken Saatlerde Camilerde Yaşandı

1 Min Read

Kurban Bayramı’nın Coşkusu Erken Başladı

Bu yıl Kurban Bayramı sevinci, vatandaşların camileri doldurduğu sabah saatlerinde yaşanmaya başlandı. Türkiye genelinde bayram atmosferi, en doğudaki şehirlerden biri olan Iğdır’da yoğun bir şekilde hissedildi.

Iğdır’da Bayram Namazı Coşkusu

Iğdır’da, sabah saat 05.10 civarında ilk bayram namazı kılındı. Namaza katılan yüzlerce kişi, dinin ve bayramın getirdiği mutluluğu bir arada paylaşarak, topluluk olmanın önemini bir kez daha kavradı.

Namazdan sonra, cami imamı tarafından yapılan bayram hutbesinde, bir arada olmanın ve paylaşmanın anlamı vurgulandı. İmam, bayramın getirdiği mutluluğu ve kardeşliği hatırlatarak, vatandaşları bu değerlere sahip çıkmaya çağırdı.

Namaz sonrası, cemaat arasında bayramlaşma anları yaşandı ve insanlar birbirlerine iyi dileklerde bulunarak Kurban Bayramı’nın ruhunu hissettiler. Bu manevi atmosfer, bayram coşkusunu daha da artırdı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version