Kurban Bayramı’nda İstanbul’da Plajlarda Yoğunluk: İstanbullular Serinlemek İçin Denize Akın Etti

İstanbul’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sıcak havadan bunalan vatandaşlar, Büyükçekmece ve Küçükçekmece sahillerine akın etti. Görüntüler dronla kaydedildi, plajlar dolup taştı. Serdar Dinler, bayram boyunca serinlemek için denize girdiklerini belirtti.

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde sıcak havadan bunalan vatandaşlar, Büyükçekmece

Kurban Bayramı’nda İstanbul Sahilleri Dolup Taştı

Kurban Bayramı’nın ilk gününde, İstanbul’da etkili olan yüksek sıcaklık, vatandaşları serinlemek amacıyla sahillere yönlendirdi. Büyükçekmece ve Küçükçekmece’deki plajlar, yoğunluk açısından dron ile havadan görüntülenirken, kalabalık manzarası dikkat çekti.

İstanbullular Sahillere Akın Etti

Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular, sıcak havaların etkin olduğu bu günde deniz ve sahil keyfi yapmayı tercih etti. Menekşe Sahili, günün erken saatlerinden itibaren dolarken, güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar denize girecek şekilde yoğunlaştı. Bazıları ise kumsalda güneşlenmeyi tercih etti. Özellikle çocuklar, sahilde oyunlar oynayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Havadan çekilen görüntüler, bu yoğunluğu net bir şekilde gözler önüne serdi. Bayram tatilinin geri kalan günlerinde de sıcak havaların devam etmesi beklenirken, sahil ve piknik alanlarındaki kalabalığın artması muhtemel.

Serdar Dinler isimli bir vatandaş, “Hava sıcak ve bayram olduğu için Büyükçekmece Sahili oldukça kalabalık. Bu nedenle serin sulara dalmayı tercih ettik. Bayram boyunca İstanbul’dayım” ifadelerini kullandı.