Kurban Bayramı Öncesi Alışveriş Yoğunluğu
Kurban Bayramı’nın arifesi, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki Perşembe pazarında büyük bir kalabalıkla karşılandı. Pazar, sabah saatlerinden itibaren bayram alışverişi için gelen vatandaşlarla dolup taştı ve bu yoğunluk zaman zaman izdihama dönüştü.
Uzun Kuyruklar ve Yürümekte Zorluk
Yüzlerce kişi, bayram hazırlıkları kapsamında sebze, meyve, kıyafet ve çeşitli bayramlık ürünleri almak amacıyla pazara akın etti. Tezgahların önünde oluşan uzun kuyruklar ve yoğun kalabalık, bazı bölgelerde yürümekte zorluk çekilmesine neden oldu.
Güvenlik Önlemleri Artırıldı
Bu yoğunluğu dikkate alan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, pazar alanı ve çevresindeki güvenlik tedbirlerini artırarak olası olumsuz durumlara karşı denetimlerini yoğunlaştırdı. Polis ekiplerinin yanı sıra, zabıta ekipleri de kalabalık bölgelerde düzenin sağlanması amacıyla aktif olarak görev aldı.