Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumru’da Öküzün Vurması Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Kumru ilçesinde Cemalettin Güdek (61), ahırdan çıkardığı öküzünün boynuz saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olay, Kayabaşı Mahallesi’nde gerçekleşti ve sağlık ekipleri tarafından duyurulan ölüm durumu üzerine inceleme başlatıldı.

Ordu'nun Kumru ilçesinde Cemalettin Güdek (61), ahırdan çıkardığı öküzünün boynuz

Öküzün Saldırısı Sonucu Can Kaybı

Ordu’nun Kumru ilçesinde, sahibi olduğu öküzün aniden saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, Kumru ilçesinin Kayabaşı Mahallesi’nde, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 61 yaşındaki Cemalettin Güdek, ahırdan büyükbaş hayvanlarını dışarı çıkardığı sırada ekseriyetle sakin olan bir öküz, ansızın sahibine boynuzlarıyla vurdu.

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla birlikte sağlık ve jandarma ekipleri hemen bölgeye intikal etti. Ancak sağlık ekipleri, Güdek’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Konuya ilişkin olarak detaylı bir inceleme süreci başlatıldığı bildirildi. Hayvan sahiplerinin dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha vurgulandı.