Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kulp’taki köprü inşaatında çökme meydana geldi, 4 kişi hastaneye kaldırıldı, 2 kişinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki köprü inşaatında çökme gerçekleşti. Olayda 4 kişi hastaneye kaldırılırken, 2 kişinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

**Diyarbakır Kulp’ta Köprü İnşaatında Çöküntü: 4 Yaralı, 2 Kişi Hala Enkaz Altında**

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde, köprü inşaatında yaşanan çökme olayı, bölgedeki sakinleri derinden sarstı. Olay sonucunda, 4 kişi hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Enkaz Altında Kalan İki Kişi İçin Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

İnşaat alanında meydana gelen bu üzücü olayda, enkaz altında kalan 2 kişinin kurtarılması için ekipler yoğun bir çaba içinde. Olay yerindeki kurtarma çalışmaları, uzman ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Yetkililer, durumun ciddiyetinin farkında ve yaralıların tedavi süreçlerinin devam ettiğini belirtti.

h2>İnşaat Kazalarının Önüne Geçmek İçin Önlemler Alınmalı

Bu tür kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği düşünülüyor. Diyarbakır’daki bu olay, inşaat güvenliği konusundaki duyarlılığın artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Gelişmeler takip edilmeye devam ediyor.