Küçükçekmece’de Yıkım Halindeki Binanın Bir Bölümü Ani Bir Şekilde çöktü, Caddeye Molozlar Saçıldı

1 Min Read

Küçükçekmece’de Kentsel Dönüşüm İle Yıkılan Binada Çökme Olayı!

Küçükçekmece’deki kentsel dönüşüm sürecinde yer alan bir bina, yıkım sırasında aniden çöktü. Olay anında, ekiplerin aldığı önlemlere rağmen, binanın yıkımından kopan iri parçalar caddeye düştü.

Olayın Ayrıntıları

Küçükçekmece Halkalı Caddesi’nde, sabahın erken saatlerinde başlayan yıkım çalışmaları sırasında, boşaltılan binanın çevresi şeritlerle kapatılmıştı. Ancak, caddede araç trafiğine izin verilmesi dikkat çekti. Yıkım süreci devam ederken, bir anda binanın bir bölümü büyük bir sesle yerle bir oldu. Bu esnada, binadan kopan devasa molozlar hızla yola savruldu ve çevrede büyük bir panik yarattı.

Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar, tehlikeli anları cep telefonlarıyla görüntülemeyi ihmal etmedi. Cep telefonlarına yansıyan görüntülerde, çöken binadan fırlayan moloz parçalarının indiği görüldü.

Bölgedeki vatandaşlar, yaşanan bu olayı büyük bir şokla karşıladı ve durumu yetkililere bildirdi. Güvenlik önlemlerinin artırılmasıyla birlikte, yıkım çalışmalarının dikkatli bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version