Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükçekmece’de Lösemiyi Yenen Minik Efe İçin Anlamlı Etkinlik Düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi, lösemiyi yenerek hayata tutunan 5 yaşındaki Emine Efe Coşkun’un başarısını göl kenarında düzenlenen etkinlikte kutladı. Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ay ve sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Etkinlikte binlerce balon gökyüzüne bırakıldı.

Küçükçekmece Belediyesi, lösemiyi yenerek hayata tutunan 5 yaşındaki Emine Efe

Küçükçekmece’de Lösemi Zaferi Coşkuyla Kutlandı

Küçükçekmece Belediyesi, 5 yaşında lösemiyi yenmeyi başaran Emine Efe Coşkun’un büyük zaferini özel bir törenle kutladı. Göl kenarındaki etkinlik alanında, minik Efe anısına gökyüzüne binlerce balon salındı.

Anlamlı Etkinlikte Bir Araya Gelindi

Etkinlik, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlendi ve birçok sivil toplum kuruluşu bu anlamlı buluşmaya destek verdi. Küçükçekmece Amfi Tiyatro’da yapılan organizasyona, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ay da katılarak, minik Efe ile ailesine moral verdi.

Etkinlik süresince sahne alan “By Gözlük” doğaçlama gösteri sunarken, Küçükçekmece Belediyesi, çocuklara mısır ve pamuk şeker ikram etti ve farklı atölye çalışmaları düzenledi. Etkinlik, lösemi ile mücadelenin önemine de dikkat çekti.

Minik Efe’nin Zaferi İçin Balonlar Uçtu

Emine Efe’nin hastalığı yenmesi, gökyüzüne salınan binlerce balonla coşkuyla kutlandı. Bu unutulmaz an, lösemi hastaları ve ailelerine umut olma amacı taşımaktaydı.