Küçükçekmece’de Silahlı Saldırı Gerçekleşti
Küçükçekmece’de bir dükkana düzenlenen silahlı saldırının ardından üç şüpheli, polisin başarılı operasyonları neticesinde yakalandı.
Olay, 16 Haziran’da Tevfikbey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde iki motosikletli şahıs, bir işyerine silahlı saldırıda bulundu. Saldırganlar, o anları cep telefonlarıyla kaydederek kaçtıkları sırada, işyeri sahibine de görüntüleri gönderdiği iddia ediliyor. Bu talihsiz olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
Polis Ekiplerinin Başarılı Çalışması
Olay sonrası işyeri sahibinin şikayeti üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Yapılan incelemelerde, saldırganların yurt dışı numaralı bir desde iş yeri sahibini arayarak kendilerine maddi destek istemesi ve karşılık alamamaları üzerine telefon görüşmesini sonlandırdıkları belirlendi. Motosikletle dükkana gelen şüphelilerin, saldırıyı gerçekleştiren kişiler oldukları tespit edildi.
Ekiplerin sürdürdüğü çalışmalarda üç şüphelinin kimlik bilgileri de belirlenerek, yakalamak için bir operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde Y.S., S.Ç.K. ve M.M.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine gönderilme kararı alındı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
TÜRKİYE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI GENEL BAŞKANI LOKMAN AYLAR
EMRE SOLAK VE ANNESİ MELEK SOLAK
15 TEMMUZ GAZİSİ YUSUF ATAK
MELEK SOLAK
ŞEHİT MUSTAFA SOLAK VE OĞLU EMRE SOLAK
TRABZON’DA 6 AYLIK DÖNEMDE GIDA VE YEM ÜRETEN İŞLETMELERİNE YÖNELİK 4 BİN 480 DENETİM YAPILDI.
15 TEMMUZ GAZİSİ MUSTAFA ZOROVA’NIN EŞİ SEVİM ZOROVA, “KOLAY DEĞİL. ÖLDÜĞÜ ANA KADAR YAŞANANLARI ALLAH İLE BEN BİLİYORUM. ÇOK ZOR OLDU, HALEN DE ZOR AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK. ELİMİZDEN GELEN BİR ŞEY YOK. GAVURUN 3 KURŞUNU BENİM EŞİMİ GÖTÜRDÜ” DEDİ.
İZMİR’DE ARANAN ŞAHISLARI YAKALAMAYA YÖNELİK 95 ADRESE GERÇEKLEŞTİRİLEN EŞ ZAMANLI BASKINDA 133 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.
SAĞLIK BAKANLIĞI, TÜTÜN ÜRÜNLERİYLE MÜCADELE KONUSUNDA ‘YERİNDE SİGARA BIRAKMA POLİKLİNİĞİ’ HİZMETİNİ VATANDAŞLARA SUNDU.
SAĞLIK BAKANLIĞI, TÜTÜN ÜRÜNLERİYLE MÜCADELE KONUSUNDA ‘YERİNDE SİGARA BIRAKMA POLİKLİNİĞİ’ HİZMETİNİ VATANDAŞLARA SUNDU.
ÜZERİNDE “54. YILIMIZ KUTLU OLSUN. SENİ SEVİYORUM” NOTU OLAN ÇİÇEĞİ YÜRÜYEMEYEN EŞİNE VEREN MUSTAFA ERDEM, “54 YILDIR GÖZÜM ONDAN BAŞKASINI ASLA GÖRMEDİ. İLK VE SON AŞKIM. VARLIKTA DA YAŞADIK, YOKLUKTA DA AMA BİZ BİRBİRİMİZİ HİÇ BIRAKMADIK” DEDİ
ESKİŞEHİR’DE 1971 YILINDA SEVEREK DÜNYA EVİNE GİREN 74 YAŞINDAKİ MUSTAFA VE 68 YAŞINDAKİ MERYEM ERDEM ÇİFTİ, EVLİLİKLERİNİN 54’ÜNCÜ YILINI HER SENE OLDUĞU GİBİ YİNE COŞKUYLA KUTLADI.
ROMATOİD ARTRİT HASTALIĞI NEDENİYLE UZUN SÜREDİR KORTİZON İLAÇLARI KULLANAN, VÜCUDUNDA KEMİK ERİMESİ GELİŞMESİ NEDENİYLE OMURGASI KIRILAN VE YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKEN MERYEM ERDEM’İ, EŞİ RESTORANDA TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GETİRDİ.
TEPEBAŞI İLÇESİ KIRSAL BEYAZALTIN MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN 74 YAŞINDAKİ MUSTAFA VE 68 YAŞINDAKİ MERYEM ERDEM ÇİFTİ, 1971 TARİHİNDE DÜNYA EVİNE GİRDİ. BİRBİRLERİNİ SEVEREK EVLENEN ÇİFTİN AŞKLARI, 54 YILDIR EKSİLMEK BİR YANA ADETA KATLANARAK ARTIYOR.
ESKİŞEHİR’DE 1971 YILINDA SEVEREK DÜNYA EVİNE GİREN 74 YAŞINDAKİ MUSTAFA VE 68 YAŞINDAKİ MERYEM ERDEM ÇİFTİ, EVLİLİKLERİNİN 54’ÜNCÜ YILINI HER SENE OLDUĞU GİBİ YİNE COŞKUYLA KUTLADI.
RESTORAN İŞLETMECİSİ VE MÜSİAD ESKİŞEHİR BAŞKAN YARDIMCISI AZİZ KARAGÖZ
MERYEM ERDEM, “VALLAHİ BENİM İÇİN ÇOK İYİ, ÇOK GÜZEL BİR İŞ. SENELERDİR BİRBİRİMİZİN HATIRINI KIRMADIK, YIKMADIK. O NE DEDİYSE BEN YAPTIM, BEN NE DEDİYSEM O YAPTI. BÖYLE GEÇİNİP GİTTİK İŞTE. EVET, HER SENE KUTLARIZ. O HİÇ UNUTMAZ.” DİYE KONUŞTU.
ÇİFT BU YIL ESKİŞEHİR’DE BİR ET RESTORANINDA 54’ÜNCÜ EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ KUTLAMA KARARI ALDI.
ÇANAKKALE’NİN LAPSEKİ İLÇESİ MECİDİYE KÖYÜNDE TARIM ARAZİSİNE SİGARA İZMARİTİ ATILMASI SONUCU ÇIKAN YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRADI. YANGINA NEDEN OLDUĞU TESPİT EDİLEN İKİ KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.