Küçükçekmece’de İş Makinesi Doğal Gaz Borusunu Kırdı, Olay Anında Panik Yaşandı

Küçükçekmece’de kazı çalışmaları sırasında bir iş makinesi doğal gaz borusunu kırdı. Gazın havaya karışması sonucu panik yaşandı, ancak patlama olmaması olası bir faciayı önledi. Ekipler durumu kontrol altına alarak gazı kapattı ve onarım yaptı.

Küçükçekmece'de kazı çalışmaları sırasında bir iş makinesi doğal gaz borusunu

Küçükçekmece’de gerçekleştirilen kazı çalışmaları esnasında bir iş makinesinin doğal gaz borusunu hasara uğratması, çevredeki insanlarda endişeye yol açtı. Neyse ki, meydana gelen gaz sızıntısı nedeniyle bir patlama yaşanmadı, bu da olası bir felaketi engelledi.

Olay, saat 22.30 civarında Atakent Mahallesi’ndeki Çiçekli Vadi Sokak’ta gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda, bir alışveriş merkezinin otopark girişinde yürütülen kazı çalışmaları sırasında iş makinesi, doğal gaz borusunu kırdı. Bu durum, borudan hızla sızan gaz nedeniyle büyük bir panik yarattı. Vatandaşlar, potansiyel bir patlama tehlikesi yüzünden alışveriş merkezinden hızla uzaklaşırken, yaşanan bu anlar cep telefonlarıyla kaydedildi. Eyalet ekipleri, durumu kontrol altına alarak gaz akışını durdurdu ve boruyu onarıp alanı güvenlik çemberine aldı.