Küçükçekmece ve Esenyurt’ta kar keyfi! Çocuklar parklarda eğlendi.

1 Min Read

Küçükçekmece ve Esenyurt’ta meydana gelen yoğun kar yağışı, çocukları sokaklara ve parklara çekti. Soğuk havaya aldırış etmeyen minikler ve aileleri, kartopu savaşı yaparak eğlenceli anlar yaşadı.

İstanbul’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar, özellikle Esenyurt ve Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi’nde çocuklar ve ebeveynleri sokağa çıkma konusunda istekli hale getirdi. Kışın tadını çıkaran çocuklar, kartopu oynayarak keyif dolu anlar yaşadı.

Küçükçekmece’de çocuklarını karla buluşturan Hüseyin Keskin, “Çocuklarım parkta eğlenceli vakit geçiriyor. Karın keyfini çıkarmaya çalışıyorlar, ancak henüz beklenen bir birikim yok. Çok az yağdı. Üşüyorlar ama bu durumu dert etmiyorlar. Oynasınlar, biraz eğlensinler. Kar yağışı bekleniyordu, umarım bu yıl yarım metreyi bulur” şeklinde ifade etti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version