Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Küçükçekmece Başsavcılığı, Can Holding’in sahipleri Mehmet Şakir Can, Kemal Can ve Kenan Tekdağ’ın da yer aldığı 8 kişi için gözaltı kararı çıkardı

    Küçükçekmece Başsavcılığı, Can Holding’in sahipleri Mehmet Şakir Can, Kemal Can ve Kenan Tekdağ’ın aralarında bulunduğu 8 kişi için gözaltı kararı çıkardı. Ayrıca, Habertürk ve Show TV’nin de yer aldığı 121 şirkete el konuldu.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Gözaltı Kararı Küçükçekmece’den

    Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Holding’in sahipleri olan Mehmet Şakir Can, Kemal Can ve Kenan Tekdağ’ın da yer aldığı toplamda 8 şahıs için gözaltı kararı çıkardı.

    Medya Dünyasında Büyük Değişim

    Bu operasyon kapsamında Can Holding bünyesinde bulunan Habertürk ve Show TV’nin de aralarında bulunduğu 121 şirkete el konulması dikkat çekti. Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini duyurarak gelişmeleri takip edeceklerini belirtti.

    Kamuoyunun merakla beklediği bu olay, medya sektöründe önemli bir yankı uyandırmış durumda. Gözaltına alınan isimler hakkında daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor.