Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kozanlı güreşçi Hatice Nur Sarı, Sivas’taki Türkiye Şampiyonası’nda 15 Şubat’ta birinciliği elde etti.

    Kozanlı güreşçi Hatice Nur Sarı, 15 Şubat’ta Sivas’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde etti. Nazmiye Budak ise Türkiye 2.si oldu. Sarı, gelecekteki hedefinin uluslararası alanda madalyalar kazanmak olduğunu açıkladı.

    Kozanlı güreşçi Hatice Nur Sarı, 15 Şubat'ta Sivas'ta düzenlenen Türkiye

    15 Şubat tarihinde Sivas’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Kozanlı güreşçi Hatice Nur Sarı, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. Bu organizasyona Adana’nın Kozan ilçesinden katılan kadın sporcular arasında dikkat çeken diğer bir isim ise Nazmiye Budak oldu. Budak, turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak Türkiye 2.si olarak öne çıktı.

    Şampiyonanın ardından açıklamalarda bulunan Hatice Nur Sarı, hedeflerinin artık Avrupa, Dünya ve Olimpiyat madalyaları olduğunu vurgulayarak, “Birincil amacım, Kozan’a uluslararası alanda madalyalar kazandırmak.” ifadelerini kullandı. Sarı, Mart ayında Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hazırlıkları yapıyor.