Kozan Belediyesi, Engelliler Haftası’nda Özel Çocuklar İçin Neşeli Bir Etkinlik Düzenledi

Kozan Belediyesi, özel çocuklar için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyon, belediyenin yeni hizmet binasının yanındaki parkta gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar, palyaçoların gösterileriyle keyif aldı, müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı ve pamuk şeker ikramlarıyla hoş vakit geçirdi.
Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, programın özel çocuklar için sürprizlerle dolu olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızın kendilerini özel hissedecekleri, eğlenceli bir gün sunmak için elimizden geleni yaptık. Elma şekerinden pamuk şekerine kadar detayları özenle hazırladık.” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ataş ise, “Engelliler Haftası dolayısıyla özel çocuklarımızı belediyemizin bahçesinde ağırladık. Bu süreçte hissettirmeye çalıştığımız sevgi ve desteğimizin daha görünür olmasını amaçladık. Yüzlerindeki mutluluk, her şeyin en güzel ifadesi.” açıklamasında bulundu.
Etkinliğe katılan çocuklardan Ahmet Akif, mutluluğunu ise şu sözlerle paylaştı: “Şu an kendimi çok iyi hissediyorum, çok eğleniyorum. Müzik çalıyor, oynuyorum. Gerçekten çok güzel.”

Yorum yapın