24 Kasım Öğretmenler Günü Şenliği Köyceğiz’de Coşkuyla Kutlandı
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi.
Köyceğiz Kaymakamlığı öncülüğünde, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Şenliği”, Toparlar Kazancı Mesire Alanı’nda yapıldı. 2025 Aile Yılı çerçevesinde düzenlenen bu etkinlikte, öğretmenler ve aileleri bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla start aldı.
Yarışmalar ve Eğlenceler
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde, öğretmenler arasında ödüllü çuval yarışı, bilek güreşi ve halat çekme gibi eğlenceli yarışmalara yer verildi. Yarışmalar sırasında coşku dolu anlar yaşandı ve etkinliklerde başarı gösteren öğretmenlere madalya ve belgeleri takdim edildi. Ayrıca, gönüllü öğretmenler tarafından verilen konser sırasında katılımcılar, şarkılara eşlik ederek eğlencenin tadını çıkardı. Şenlikte ayrıca, geleneksel okçuluk, dart, mini voleybol, mini futbol ve karaoke gibi çeşitli aktiviteler de yer aldı.
Teşekkürler ve Katılımcıların Duyguları
Etkinliğe katılan öğretmenler, Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. İlk kez düzenlenen bu şenlikte yer alan öğretmenlerden Şeyma Çopur, “Bu etkinlik çok eğlenceliydi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gerçekten harika bir gündü,” şeklinde duygularını ifade etti.
Bir diğer öğretmen İsa Taşdemir de, “Etkinliği düzenleyenlere minnettarız. Beklediğimden çok daha keyifli bir gün geçirdik,” diyerek düşüncelerini paylaştı.
Etkinlik sırasında öğretmenlere lokma, çay, ayran ve ekmek arası sucuk-köfte gibi ikramlar sunuldu. Orman İşletme Müdürlüğü, öğretmenlere fidan hediye ederek ağaçlandırma bilincine de katkıda bulundu.
Bu unutulmaz şenlik, öğretmenlerin bir araya gelerek hem eğlenip hem de dostluklarını pekiştirdiği nadir etkinliklerden biri olarak hafızalarda yer edindi.
KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞAYAN ÖĞRETMEN METİN ACIPAYAM, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 97 ÖĞRENCİSİNİN BULUNDUĞU MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ.
KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞAYAN ÖĞRETMEN METİN ACIPAYAM, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 97 ÖĞRENCİSİNİN BULUNDUĞU MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ.
KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞAYAN ÖĞRETMEN METİN ACIPAYAM, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 97 ÖĞRENCİSİNİN BULUNDUĞU MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ.
KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞAYAN ÖĞRETMEN METİN ACIPAYAM, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 97 ÖĞRENCİSİNİN BULUNDUĞU MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ.
AVUKAT MUSTAFA ZAFER
İMZANIN UV, IR, SİDE IŞIK ALTINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ








