Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kovancılar Ortaokulu Öğrencileri, Yozgat’taki Şampiyonluk Deneyimini Yeni Sezonda Tazeleyecek

Kovancılar Ortaokulu öğrencileri, Elazığ’ı geçtiğimiz yıl Yozgat’taki Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda başarıyla temsil ettikten sonra, antrenör Harun Yıldırım önderliğinde yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor. Yıldırım, öğrencilerin gelişiminden memnun olup, bu yıl Elazığ’a madalya kazandırmayı hedefliyor.

Kovancılar Ortaokulu öğrencileri, Elazığ'ı geçtiğimiz yıl Yozgat'taki Karakucak Türkiye Şampiyonası'nda

Kovancılar Ortaokulu Güreş Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor

Kovancılar Ortaokulu öğrencileri, Elazığ’ı temsil ettikleri ulusal platformda büyük başarılar elde ettikten sonra yeni sezon için antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Yozgat’ta gerçekleştirilen Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza atan öğrenciler, bu yıl da aynı hedefle yola çıkıyor.

Başarı İçin Azimle Çalışıyorlar

Antrenör Harun Yıldırım’ın liderliğinde, Yıldızlar kategorisinde yer alan genç sporcular, yeni sezon için fiziksel ve teknik anlamda kendilerini geliştiriyorlar. Antrenör Yıldırım, öğrencilerinin profesyonel bir yaklaşım sergilediklerini ve bu yıl Elazığ’a şampiyonluk için yeni madalyalar kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Sürekli gelişime odaklanan Kovancılar Ortaokulu güreşçileri, kendilerine belirledikleri başarı hedefleri doğrultusunda disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürerek, yeni sezonda ilimizi tekrar gururlandırmayı amaçlıyor.