Köşk’teki Üniversite Öğrencileri, Huzurevindeki Yaşlıları Ziyaret Etti

Aydın’ın Köşk ilçesinde, Köşk Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında huzurevini ziyaret etti. Öğrenciler, yaşlılarla sohbet edip ikramlar sunarak, sosyal sorumluluk bilincini artırmayı amaçladılar.

Aydın'ın Köşk ilçesinde, Köşk Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, 'Gönüllülük Çalışmaları'

Aydın’ın Köşk ilçesinde üniversite öğrencileri, ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersi kapsamında huzurevinde kalan yaşlı bireyleri ziyaret etti.

Köşk Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, Köşk Gençlik Merkezi’nin katkılarıyla anlam dolu bir etkinlik düzenledi. Yaşlılar Haftası sebebiyle gerçekleştirilen bu etkinlikte, öğrenciler huzurevini ziyaret ederek orada yaşayan yaşlılarla bir araya geldi. Öğrenciler, huzurevi sakinleriyle keyifli sohbetler yaparak, hazırladıkları hediyeleri ve ikramları sundular. Aynı zamanda, yaşlıların yaşam deneyimlerini dinleme fırsatı buldular.

Köşk Meslek Yüksek Okulu’ndan yapılan açıklamada, “Köşk MYO öğrencilerinin düzenlediği bu etkinlik, toplumda sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine katkı sağlama amacı taşımaktadır. Gönüllülük çalışmaları dersinin bir parçası olarak yapılan bu ziyaret, öğrencilerin sosyal duygularını geliştirebilmeleri açısından oldukça önemli” denildi.