Köşk’te Jandarma, Öğrencilere Siber Zorbalık ve Güvenlik Eğitimi Verdı

Aydın’ın Köşk ilçesinde, Aydın İl Jandarma Komutanlığı öğrencilere Siber Zorbalık ve Güvenlik eğitimi verdi. Beyköy Polis Abla Ortaokulu’ndaki etkinlikte “Jandarmadan Gönül Köprüsü” temasıyla bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonrası öğrenciler Türk bayrağı ve broşür aldı.

Aydın'ın Köşk ilçesinde, Aydın İl Jandarma Komutanlığı öğrencilere Siber Zorbalık

Öğrencilere Siber Zorbalık Eğitimi Verildi

Aydın’ın Köşk ilçesinde, öğrencilere yönelik siber zorbalık konusunda eğitimler düzenlendi. Aynı zamanda, jandarmanın yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Jandarma tarafından Eğitim Programı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Köşk Beyköy Polis Abla Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilere ve öğretmenlere Siber Zorbalık, Suçtan Korunma, Kişisel Güvenlik ile Deprem Farkındalığı dersleri sundu. Bu eğitimlerin yanı sıra, “Jandarmadan Gönül Köprüsü” temasıyla gerçekleştirilen tanıtım etkinliği kapsamında jandarma ekipleri, öğrencilere desteklerini iletti. Eğitimlerin sonunda Türk bayrağı ve bilgilendirici broşürler dağıtılarak öğrencilerin bilinçlendirilmesine katkıda bulunuldu.