Konya’da Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
Konya’nın Selçuklu ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen bir olayda, bir kişi bıçaklanarak yaralandı.
Tartışma Kanlı Sona Erdi
Bedir Mahallesi’ndeki Çarık Sokak üzerinde, Selçuklu ilçesi Hadimi Caddesi’nde bulunan Serkan Y. isimli şahıs, daha önce aralarında bir husumet olduğu bildirilen kişiyle tartışmaya başladı. İki taraf arasında çıkan sözlü atışma, kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Kavga esnasında, kimliği henüz tespit edilemeyen saldırgan, yanındaki bıçakla Serkan Y.’ye saldırdı.
Yaralanan Serkan Y., olayın hemen ardından Çarık Sokak’taki bir apartmana sığınarak yardım istedi. Olayın ardından çevredekilerin durumu bildirmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hızla olay mahalline intikal etti. Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Serkan Y. Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis Ekipleri Kayıp Şüpheliyi Arıyor
Olayın hemen ardından polis ekipleri, bölgedeki incelemelerine başladı ve saldırganın kimliğini belirleyerek yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülmektedir.
Halkın güvenliğini sağlamak amacıyla, benzer durumların önlenmesi için yetkililerin çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.
KONYA’DA HUSUMETLİ KİŞİLERİN KAVGASINDA 1 KİŞİ BIÇAKLANARAK YARALANDI.