Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Konya’da intihar süsü veren katil zanlısı olarak tutuklanan kadın, olayla ilgili çelişkili ifadeler verdi.

    Konya’nın Meram ilçesinde intihar süsü verilmiş olarak bulunan 37 yaşındaki Şuayip Demir’in ölümünün ardından, birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Ayşe K. tutuklandı. Ayşe K., cinayet şüphesiyle mahkemeye sevk edilerek cezaevine gönderildi.

    Konya'nın Meram ilçesinde intihar süsü verilmiş olarak bulunan 37 yaşındaki

    Konya’da intihar süsü vererek aracı içinde ölü bulunan bir kişinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan kadın, hakim karşısına çıkarıldı ve tutuklandı.

    Olay, Meram ilçesinin Gödene Mahallesi’nde sabah saat 07.00 civarında gerçekleşti. İlk bilgilere göre, bir kişinin bıçakla kendisine zarar verdiği ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede 37 yaşındaki Şuayip Demir’in yaşamını yitirildiği tespit edildi. Olay anında araçta bulunan ve Şuayip Demir ile birlikte yaşadığı öğrenilen 35 yaşındaki Ayşe K., olayın intihar olduğunu öne sürdü. Ancak çelişkili ifadeleri nedeniyle Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından sorgulandı. İlk ifadesinde suçu üstlenen Ayşe K., sonradan suçlamaları reddetti. Adliyeye sevk edilen Ayşe K., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.