Konya’da Kanlı Kavga: Baba ve Oğlu Tutuklandı
Konya’nın merkez Karatay ilçesinde meydana gelen bir kavga sonucunda, bir galerici hayatını kaybetti. Olayla ilgili baba ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.
Olayın Ayrıntıları
Dün saat 16.45 sıralarında, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Galericiler Sitesi’nde meydana gelen olayda, galericilik yapan Mustafa A. ve oğlu Mehmet Akif A., alacak-verecek meselesi yüzünden meslektaşları Ahmet Çay ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte, kargaşa başladı ve Ahmet Çay bacağından bıçakla yaralandı. Aynı zamanda, olay sırasında yanında bulunan Birol A. da darp neticesinde yaralanarak sağlık sorunları yaşadı.
Durumun acil olarak bildirilmesi üzerine, sağlığı korumak adına olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulundular ve acil ambulanslarla Konya Numune Hastanesi’ne götürdüler. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Ahmet Çay kurtarılamadı.
Alınan bilgiler doğrultusunda, şüpheliler olan Mustafa A. ve oğlu Mehmet Akif A., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, baba ve oğul sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Sonrasında adliyeye sevk edilerek, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

































