Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konya’da 35 Genç Çift İçin Toplu Nikah ve Düğün Töreni Düzenlendi

Konya’da “Yuvalar Kuruyoruz” projesi kapsamında 35 genç çiftin nikahı, Meram ilçesinde düzenlenen törenle kıyıldı. Vali İbrahim Akın ve Konya İl Müftüsü Ali Öge, gençlere mutluluk diledi. Programa hayırseverlerin destekleri ve Mehir Vakfı’nın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Konya’da Toplu Nikah Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

Konya’da “Yuvalar Kuruyoruz” adlı proje kapsamında, evlilik hazırlığında bulunan 35 genç çift için toplu nikah ve düğün töreni düzenlendi.

Konya Valiliği’nin desteğiyle, Konya İl Müftülüğü’nün organizasyonunu üstlendiği, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ile Mehir Vakfı’nın iş birliği yaptığı etkinlik, Meram ilçesindeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Tören, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayarak protokol konuşmalarıyla devam etti. Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, yaptığı konuşmada, “Mehir Vakfı, 1995 yılında kuruldu ve bugün itibarıyla 30. yılını doldurmuş durumda. Şimdiye kadar 16 binden fazla çiftin evlenmesine katkıda bulunduk,” dedi.

Dayanışma ve Birliktelik Vurgusu

Konya İl Müftüsü Ali Öge ise, “Bugün burada 35 çiftimizin yeni yuvalarına huzur getirmek amacıyla hayırsever Konya halkıyla bir araya geldik. Bu tablonun dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte yer alan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür güzel organizasyonların önemine dikkat çekti.

Konya Valisi İbrahim Akın ise, “Bu güzel birlikteliğin, tüm gençlerimize umut olmasını diliyorum. Bu organizasyona katkıda bulunan tüm kurumlarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Yeni evli çiftlerimize de mutluluk ve huzur diliyorum,” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bir çiftin nikahı kıyıldı ve Vali İbrahim Akın, yeni evli çiftlere hediyeler takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.