Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konyaaltı’nda Muhtarlar Günü Kutlandı, Başkan Kotan: “Sizler Demokrasinin Temel Tahtasısınız”

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya geldi. Kotan, muhtarları demokrasinin temel taşları olarak nitelendirirken, Konyaaltı’nın gelişimi için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Muhtarlar Derneği Başkanı Mihriban Sarı ise, muhtarların mahallelerin sesi olduğunu belirtti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde muhtarlarla

Konyaaltı’nda Muhtarlar Günü Kutlaması

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bölgedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Kotan, “Sizler demokrasinin temel taşlarısınız ve bu nedenle birlikte ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kotan, Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen özel yemekte, Başkan Cem Kotan muhtarlar ile buluştu. Kendisi, katılımcı muhtarları “Birlikte yol aldığım çalışma dostlarım” şeklinde tanımladı. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği gecede, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Mihriban Sarı’nın da bulunduğu açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Konyaaltı’da görev yapan muhtarlar, Başkan Kotan’a bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Kotan ise muhtarların emeklerinden dolayı minnettar olduğunu belirtti ve ortak hedeflerinin Konyaaltı’nda daha iyi bir hizmet sunmak olduğunu vurguladı.

“Demokrasinin Temel Taşlarısınız”

Muhtarlar Günü yemeğinde konuşan Başkan Cem Kotan, “Muhtarlar Meclisi’nde birçok meseleyi birlikte değerlendiriyoruz. Temel amacımız demokrasiyi tamamen Konyaaltı’na entegre etmek. Bunun için sizlerin görüşlerini ve önerilerini dikkate alıyoruz. Bu bir buçuk yıl içerisinde önemli aşamalar kaydettiğimize inanıyorum. Hem üretim yapıyor hem de sorunları birlikte çözme noktasında iş birliği gerçekleştiriyoruz.” dedi. Muhtarların her zaman önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kotan, “Sizler, belediye ile vatandaş arasında köprü olan ilk kişilersiniz. Sorunlar hakkında ilk bilgiyi sizlerden alıyoruz. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun.” dedi.

Muhtarlar: “Bizler Mahallelerin Sesi ve Gözü”

Toplantıda söz alan Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Mihriban Sarı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün anlamına vurgu yaptı. Sarı, “Bizler mahallelerimizin sesi, gözü ve kulağıyız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu iş bir gönül meselesi. Sevgi ile yapıldığında başarılı olunabiliyor. Konyaaltı’nın muhtarları olarak büyük bir fedakarlık sergiliyoruz. Bugün bize ev sahipliği yapan sayın Başkan Cem Kotan’a teşekkür ederiz. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun. Hepiniz iyi ki varsınız.” şeklinde konuştu.