Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir motosiklet, akaryakıt istasyonundan çıkan bir otomobille çarpıştı. Yaşanan kaza sonucunda motosiklette bulunan iki kişi yaralandı; olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Kazanın ardından şoka giren motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerine “Ben birine mi çarptım?” diye sordu.
Kaza, Değirmenci Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, H.M. yönetimindeki 42 AZK 550 plakalı motosiklet, akaryakıt istasyonundan çıkan İ.B.K. idaresindeki 42 AAT 889 plakalı Volkswagen marka otomobil ile çarpıştı. Bu talihsiz kazada, motosiklet sürücüsü H.M. ve yanında bulunan yolcu E.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde müdahale eden sağlık görevlileriyle iletişim kuran sürücü, paniği içinde bu soruyu sordu. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Diğer yandan, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin akaryakıt istasyonundan çıktıktan hemen sonra motosiklet ile çarpıştığı açıkça görülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.