Kocasinan Şimşekspor 2025-2026 Sezonuna Merhaba Dedi
Kocasinan Şimşekspor, Bölgesel Amatör Lig’de yer alacakları 2025-2026 sezonu hazırlıklarına başladı. İlk antrenmanını Sümer Stadı’nda gerçekleştiren takım, yeni transferleriyle sahaya çıktı.
İlk Antrenmanda Moral Dolu Anlar
Kayseri’nin amatör lig temsilcisi olan Kocasinan Şimşekspor, Teknik Direktör Fatih Atik ve yardımcı antrenörler Emir Barış Çetin ile Ayhan Akkum eşliğinde sezonun ilk antrenmanını yaptı. Kulüp yönetim kurulu da bu önemli günde oyunculara destek vermek için antrenmanda yer aldı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın neşeli geçen ortamı, oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğunu gösterdi. Bu ilk antrenmanın ardından transfer çalışmalarına hız vererek geleceğe yönelik planlarını şekillendirecek olan Kocasinan Şimşekspor, kendi tesislerinde düzenli çalışmalarına devam edecek.
Hedef Kayseri’yi en İyi Şekilde Temsil Etmek
Kocasinan Şimşekspor, yıllar aradan sonra girdiği Bölgesel Amatör Lig’de Kayseri’yi temsil etme konusunda ciddi hedefler belirlemiş durumda. İlk antrenmanı izlemeye gelen TFF Kayseri Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız, yönetim kurulunu tebrik ederek yeni sezon için başarı dilediler.
Kulüp Sportif Direktörü Halit Kurt, yeni sezon hazırlıklarına dair, “Amacımız Kayseri’yi en iyi şekilde temsil etmek. Gerekli takviyeleri yaptık ve eksik gördüğümüzde bu süreç devam edecek. Grubumuz ve rakiplerimiz netleştikten sonra hedeflerimizi daha net paylaşabileceğiz. Ancak, Kocasinan Şimşekspor’un bulunduğu her ortamda her zaman bir iddia mevcuttur” ifadesini kullandı.
BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR; 2025-2026 SEZONU HAZIRLIKLARINA SÜMER STADI’NDA YAPTIĞI İLK ANTRENMANLA BAŞLADI.
BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR; 2025-2026 SEZONU HAZIRLIKLARINA SÜMER STADI’NDA YAPTIĞI İLK ANTRENMANLA BAŞLADI.
BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR; 2025-2026 SEZONU HAZIRLIKLARINA SÜMER STADI’NDA YAPTIĞI İLK ANTRENMANLA BAŞLADI.