Ana SayfaSporKocaelispor'un Teknik Direktörü Selçuk İnan: "Konyaspor ile Eşit Mücadele Ederseniz 3 Puan...

Kocaelispor’un Teknik Direktörü Selçuk İnan: “Konyaspor ile Eşit Mücadele Ederseniz 3 Puan Almamız Çok Olası”

Kocaelispor’un Hedefi 3 Puan

Kocaelispor’un teknik direktörü Selçuk İnan, Trendyol Süper Lig 9. haftasında Konyaspor ile oynayacakları dış saha karşılaşmasında, mücadelenin yanı sıra rakiplerinin gücü karşısında da 3 puan alabileceklerine inandığını ifade etti.

18 Ekim Cumartesi günü saat 14:30’daki Konyaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Kocaelispor takımı, antrenman öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen İnan, Eyüpspor karşılaşması sonrasında oyun kalitesi hakkında yaptığı açıklamada, “Bazen bir maçın değerlendirilmesi zordur. Gol beklentisi açısından en iyi performansımızı gösterdiğimiz bir oyun oynadık. Ancak, rakip kaleye gönderdiğimiz topları değerlendirememiş olmamız can sıkıcı bir detaydı.” şeklinde konuştu.

Takımda Sakatlık ve Cezalı Oyuncular

Kocaelispor’un kadrosundaki eksiklikleri de gözler önüne seren İnan, milli takımlara katılan 5 oyuncunun yanı sıra 1 cezalı ve 2 sakat oyuncunun bulunduğunu hatırlatırken, “Geç gelen oyuncularımız ile adaptasyon sürecimizi aştığımızı düşünüyorum. Ancak sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle en ideal kadromuzu bulmakta zorluk yaşıyoruz. Bu durumun hem antrenman düzenimizi, hem de oyun stratejimizi etkilediği bir gerçek.” ifadelerini kullandı.

Kulüpteki güncel durum hakkında da bilgi veren İnan, “Takımda çoğu oyuncumuz antrenmanlarda yer alıyor ve bu bizim için bir avantaj. Ancak sakatlıklar ve cezalı durumu, istediğimiz kadroyu sahaya süremememize neden oluyor.” dedi.

Aşırı Motivasyon ve Performans Dengelemesi

Eyüpspor karşılaşmasındaki motivasyon seviyesine de değinen İnan, “Bazen oyuncuları motive etmek zor olabiliyor. Çok fazla motivasyon bazen ters tepebiliyor. Bu durumun etkilerini de gözlemledik.” şeklinde konuştu.

Konyaspor maçı ile ilgili olarak ise, “Sahada mücadele edilmesi gereken bir geçiş dönemindeyiz ve bu tempoyu yakaladığımızda 3 puan alabileceğimize inanıyorum.” dedi.

Konya’ya Seyahat Tercihi

Konya’ya seyahatlerinde trenle gitmeyi tercih edeceklerini belirten İnan, “Yolculuğumuz daha keyifli ve halkla iç içe geçecek. Uçak saatleriyle uyuşmazlık yaşıyoruz, bu nedenle trenle gitmek bizim için daha mantıklı bir seçim.” ifadelerini kullandı.

Duran Top Çalışmaları Ön Planda

Kocaelispor Teknik Direktörü, antrenmanlarda ofansif ve defansif duran top organizasyonları üzerinde yoğunlaştıklarını, “Bu konuda daha etkin hale gelmek zorundayız. Oyuncuların sorumluluk alırken bazen yanlış kararlar verebiliyor.” sözleriyle durumu değerlendirdi.

Öncelikli Hedef: Skor Üretmek

Akan oyunda gol bulmada yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken İnan, “Gol yollarında sorunlar yaşadığımızı kabul ediyorum. Ön taraftaki oyunculardan daha fazla skor katkısı bekliyorum.” dedi. Selçuk İnan, takıma skora katkı sağlamaları için oyuncularına sürekli destek verdiklerinin altını çizdi.

İkili Oyun Stratejileri ve Milli Takım Hedefleri

Serdar Dursun ve Bruno Petkovic gibi oyuncuların birlikte oynaması üzerinde de duran İnan, “İkili oyun planları üzerinde çalışıyoruz ve bunların ne zaman sahaya yansıyacağı konusunda kesin bir şey söylemek zor.” dedi.

Son olarak, milli takım hedefi için yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Selçuk İnan, “Milli takımda oynamayı tüm oyuncularım için hedef olarak belirliyorum. İstikrarlı performans sergileyen oyuncularımızın bu hedefe ulaşacağına inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Alanya’da Sağınağın Getirdiği Su Baskınında Yabancı Uyruklu Kadın Kurtarıldı

Alanya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına yol açtı. Kızlarpınarı Mahallesi'nde bir yabancı kadın, evinde mahsur kalırken, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kadın, güvenli bir bölgeye alındıktan sonra sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Aksaray’da Hırsızlık Şüphelileri Trafik Kazasında Yakalandı: Bir Şahıs Hayatını Kaybetti, Diğeri Tutuklandı

Aksaray'da S.K. ve G.B. isimli iki hırsız, 600 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra yakalandı. Ancak Karapınar'da geçirdikleri trafik kazasında G.B. yaşamını yitirdi, S.K. tutuklandı. Çalınan eşyalar henüz bulunamadı.

Samsun’da Yaşlılar Arasındaki Tartışma, Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde, iki yaşlı adam arasında başlayan tartışma, vatandaşlar ve zabıtanın müdahalesiyle büyümeden sona erdi. Taş ve kemer kullanan bireyler, çevredekilerin yardımıyla kavgaya dönüşmeden ayrıldı.

Samsun’da Yaşlı İki Adam Arasındaki Tartışma Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kavgaya Dönüşmeden Sonuçlandı

Samsun İlkadım'da iki yaşlı adamın tartışması, zabıta ve vatandaşların müdahalesi sayesinde kavgaya dönüşmeden sona erdi. Tartışma esnasında bir kişi taş ve kemerle karşı tarafa yönelirken, çevredekiler tarafından engellendi. Olay sonunda taraflar ayrıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 170 yeni aracı dualarla hizmete sundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ve sosyal hizmetler için temin edilen 170 yeni aracı dualarla hizmete açtı. Başkan Ahmet Aras, araçların belediyenin kararlılığını simgelediğini vurguladı. Belediyenin yapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını belirterek, hizmete katkısı olan tüm personele teşekkür etti. Aras, ülkedeki zorluklara dikkat çekerek, herkesin geleceğe yönelik sorumluluk taşıdığını ifade etti.