Kocaelispor’un Öğrencilerle Buluşma Etkinlikleri Tamamlandı
Trendyol 1. Lig şampiyonu Kocaelispor, “Bu Şehirde Çocuklar Kocaelispor’u Tutar” temalı düzenlediği etkinlikler serisini, futbolcularının okullarda çocuklarla gerçekleşen son buluşmalarıyla tamamladı. Bu etkinliğe katılan futbolcular arasında Furkan Gedik ve Onur Öztonga da yer aldı.
Okul Ziyaretleri İle Kocaelispor Sevgisi Yaygınlaşıyor
16 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Kocaelispor, “Bu Şehirde Çocuklar Kocaelispor’u Tutar” sloganıyla başlattığı okul ziyaretleri serisine devam ederek 25 farklı eğitim kurumuna ulaştı. En son etkinlikler, İzmit’te bulunan Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu ve Fevzi Çakmak İlkokulu’nda organize edildi. Minik hayranlarını görecek olmanın mutluluğu içerisinde olan Furkan ve Onur, çocukların etkinliğe gösterdiği ilgi ve heyecan karşısında oldukça duygusal anlar yaşadı.
Futbolcular Çocuklarla Unutulmaz Anılar Yaşattı
Sezon boyunca çeşitli okullardan gelen davetleri geri çevirmeyen Kocaelispor, takımın antrenman ve maç programlarını aksatmadan, sevgilerini aşılayarak çocuklarla buluşmaya devam etti. Şampiyonluk kupası ile spor dünyasında büyük bir başarıya imza atan Körfez ekibi, verilen sözleri yerine getirerek çocukları sevindirdi. Futbolcular, imzaladıkları formalar ve Kocaelispor’un maskotu ile birlikte minik hayranlarına muhteşem anlar sundu. Yüz boyama etkinlikleri ve çocukların hazırladığı pankartlarla zenginleşen buluşma, katılımcılara unutulmaz anılar kazandırdı. Kulübün organizasyon müdürü Mehmet Açık, bu yıl farklı eğitim kademelerinde binlerce öğrenciye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.