Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocaeli’de Ramazan Bayramı Süresince trafik denetimleri 24 saat devam edecek

    Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı süresince trafik denetimlerinin 24 saat kesintisiz devam edeceğini açıkladı. Ağır tonajlı araçların bazı yollardan geçişinin yasaklanacağını belirten Aktaş, havaya ateş açılmaması gerektiği konusunda da uyarılarda bulundu.

    Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı süresince trafik denetimlerinin 24

    Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı süresince trafik denetimlerinin hem havadan hem de karadan 24 saat boyunca süreceğini duyurdu.

    Valilikte gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinde, Vali Aktaş personeliyle bir araya gelirken çocuklara da hediyeler takdim etti. Bayramlaşmanın ardından gazetecilere konuşan Aktaş, 9 günlük tatil için alınan güvenlik önlemlerini aktardı. Tüm halkın bayramını kutlayan Vali Aktaş, “Değerli basın çalışanlarının da bayramını tebrik ederim. Bayram döneminde de yorulmadan çalışıyorsunuz. Tüm işlerinizde başarı dilerim” şeklinde ifadeler kullandı.

    Bayram trafiğinde yaşanabilecek kazaların önüne geçmek adına bazı yolların ağır araçlara kapatılacağını bildiren Aktaş, “Bu yıl, bayram boyunca, trafik yoğunluğu sebebiyle TEM Otoyolu, D-100 ve D-130 yollarında kamyon ve çekici gibi ağır tonajlı araçların geçişine müsaade edilmeyecek. Hem trafik ekiplerimiz hem de jandarma, 24 saat esasına göre, radar uygulamaları ve trafik kontrolü ile vatandaşlarımızın güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlamak için yoğun çaba gösterecek. Ayrıca havadan da helikopterle denetim yapılacak. Bayram süresince tüm ekiplerimiz hazır durumda olacak ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için sahada yer alacağız” dedi.

    Vali Aktaş, bayramda havaya ateş açılması konusunda da bir uyarıda bulunarak, “Vatandaşlarımızın mutluluklarını silah kullanmadan kutlamalarını arzuluyoruz. Bayram, düğün ve maçlarda da bu durum geçerli olmalı. Bu tür eylemler maalesef can kayıplarına yol açabiliyor. Bu nedenle bayramı silahsız geçirmelerini öneriyoruz, silaha hayır diyoruz” şeklinde konuştu.