Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli’de Çöken Binada Arama-Kurtarma Çalışmalarında 18 Yaşındaki Dilara Bilir Hayatını Kurtardı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çöken 6 katlı binanın enkazından 18 yaşındaki Dilara Bilir sağ olarak kurtarıldı. Ancak Bilir ailesinin diğer iki çocuğu, Muhammed Emir ve Nisa’nın cansız bedenleri bulundu. Arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çöken 6 katlı binanın enkazından 18 yaşındaki

Kocaeli’de Feci Çöken Bina: 18 Yaşındaki Dilara Bilir Kurtarıldı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen bina çökmesi olayında, arama-kurtarma ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

Çalışmalar Sırasında Üzücü Gelişmeler

Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi’nde yer alan ve zemin katında bir eczane bulunan 6 katlı binanın enkazında yürütülen operasyonlarda, Bilir ailesinin 5 üyesinden ikisinin cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde, enkazdan kurtarılan 18 yaşındaki Dilara Bilir, sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşındı. Diğer yandan, ailenin küçük çocukları Muhammed Emir ve Nisa’nın hayatını kaybettiği bildiriliyor.

Devam Eden Kurtarma Çalışmaları

Ekiplerin gece boyunca süren çalışmalarının ardından, gelecek saatler içinde tüm molozların kaldırılması ve diğer mahsur kalan kişilerin kurtarılması için önemli bir çaba sarf edilmeye devam edilecek. Olay ile ilgili gelişmeler takip edilmekte.