Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocaeli’de cinsel istismar iddiasıyla yargılanan otobüs şoförü beraat etti

    Kocaeli’de sosyal medya aracılığıyla tanıdığı 16 yaşındaki G.Ö.’ye otobüste cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen S.E.F. (32), yargılama sonucunda delil yetersizliği nedeniyle beraat etti. Sanık, suçlamaları reddederken, avukatı G.Ö.’nün intikam almak amacıyla hareket ettiğini savundu.

    Kocaeli'de sosyal medya aracılığıyla tanıdığı 16 yaşındaki G.Ö.’ye otobüste cinsel

    Kocaeli’de, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı 16 yaşındaki lise öğrencisine otobüste cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şoför, delil yetersizliği nedeniyle beraat etti.

    İzmit’te 2022 yılında gerçekleşen olayda, otobüs şoförü 32 yaşındaki S.E.F., 16 yaşındaki G.Ö. ile otobüse bindiğinde tanıştı. İkilinin sosyal medya üzerinden başlayan yazışmaları, S.E.F.’nin G.Ö.’ye otobüs içinde rahatsız edici hareketlerde bulunmasıyla son buldu. G.Ö.’nün şikayetinin ardından, S.E.F. tutuklandı ancak daha sonra serbest bırakıldı.

    G.Ö., ifadesinde S.E.F.’nin birden fazla kere kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve soyunduğunu ifade etti.

    Davanın 8. duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirildi. Duruşmaya katılan avukatlar, sanığın cinsel istismar suçundan ceza almasını talep etti. Ancak, sanığın avukatı, mağdurun sürekli olarak müvekkilinin otobüsüne binmeye çalıştığını, bu durumun ise sanığın eşinden ayrılmasını sağlamak amacı taşıdığını savundu. Ayrıca, bu sürecin bir aşk kargaşası olduğunu ileri sürdü ve sanığın mahkemeye sunduğu delillerin gerçekleri yansıtmadığını dile getirdi.

    S.E.F., kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek, G.Ö.’yü yalnızca iş gereği tanıdığını, sosyal medyadan kendisini eklediğinde ismini öğrendiğini belirtti. G.Ö.’nün, sanığın evli ve 30 yaşında olmasına rağmen arkadaşlık isteğinde bulunduğunu, onun her seferinde reddedilmesine rağmen saplantılı bir şekilde kendisine ve eşine ulaşmaya çalıştığını ifade etti.

    Mahkeme, delil yetersizliğinden sanığın beraatine hükmetti.