Mardin Kızıltepe’de Üç Kişilik Aile, Silahlı Saldırı Kurbanı Oldu
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, bir evde bulunan anne, baba ve 5 yaşındaki çocuk, başından vurulmuş bir şekilde ölü olarak bulundu.
Olayın detaylarına göre, Kızıltepe Turgut Özal Mahallesi’ndeki Mardin Caddesi üzerindeki bir apartmanda yaşayan aileden bir süre haber alamayan komşular, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler kapıyı kırarak içeri girdiklerinde, 37 yaşındaki baba Mehmet Kaya, 33 yaşındaki anne Berna Kaya ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya’nın cansız bedenleriyle karşılaştı.
Şok Etkisi Yaratan Vahşet
Olayın ardından, üç kişinin cenazesi Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Komşulardan Ali Beytus, “Aile ile ilgili daha önce kötü bir şey görmedim. Kendi halinde bir insanlardı, normal bir esnaftı ve tamirci olarak çalışıyordu. Bu, tam anlamıyla bir vahşet. Yıllardır müşterim oldular, aile gibi olmuştuk. Şu an yaşadığımız şok çok büyük. Olayın gece 1-2 civarında meydana geldiğinden başka bilgimiz yok.” şeklinde konuştu.
Olayla ilgili olarak polis, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın detayları ve nedenleri hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor.


