Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırşehir’de kural tanımayan motosiklet sürücüsüne 61 bin 215 lira ceza kesildi

    Kırşehir’de E.A., dur ihtarına uymadığı ve çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle 61 bin 215 lira ceza aldı. Sürücü belgesiz ve tescilsiz bir motosikletle trafikte sürüş yapan E.A.’nın aracı trafikten men edildi, adli işlem başlatıldı.

    Kırşehir'de E.A., dur ihtarına uymadığı ve çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle

    Kırşehir’de Motosiklet Sürücüsüne Yüklü Ceza

    Kırşehir’de, trafiği tehlikeye atan bir motosiklet sürücüsüne toplamda 61 bin 215 lira tutarında idari para cezası uygulandı.

    Trafik Kurallarına Uymayan Sürücü Takip Altına Alındı

    Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinde ‘dur’ çağrısına uymayan ve çeşitli trafik kural ihlalleri yapan motosiklet sürücüsünü izlemeye aldı. Yapılan takip sırasında sürücü E.A. yakalandı.

    Birden Fazla İhlal Sebebiyle Ceza Kesildi

    E.A., sürücü belgesiz bir araç kullanımı, tescilsiz bir motosikletle yola çıkma, kırmızı ışık kurallarını ihlal etme, trafik polislerinin uyarılarına riayet etmeme, aşırı hız yapma ve şerit ihlali gibi toplamda 7 ayrı maddeden ceza aldı. Sürücüye uygulanan toplam para cezası 61 bin 215 lira olarak belirlendi. Aynı zamanda, motosikletin trafikten men edildiği ve sürücü hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

    Kırşehir’de yaşanan bu olay, trafik kurallarına uymanın önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir.