Kırklareli’nde Proje Süresi ve Kredi Miktarı Artırıldı
Kırklareli’nde başlatılan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” isimli projenin süresi, imzalanan ek protokol ile 31 Aralık 2026 tarihine uzatıldı. Aynı protokol kapsamında kredi miktarı da 600 bin liradan 1 milyon 200 bin liraya çıkarıldı.
Proje ile Hedefler Belirlendi
Kırklareli Valiliği ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi, bölgedeki küçükbaş hayvancılık sektörünün desteklenmesine yönelik önemli adımlar içermektedir. Protokol imza töreninde konuşma yapan Kırklareli Valisi Uğur Turan, projenin amaçları arasında küçükbaş işletmelerin büyümesine katkı sağlamak, yerel hayvan varlığını artırmak ve atıl kalan işletme kapasitelerinin tekrar ekonomiye kazandırılması gibi hedeflerin yer aldığını belirtti.
Devletin üreticilere her zaman destek olduğunu vurgulayan Turan, bu tür projelere valilik olarak sürekli katkıda bulunduklarını ifade etti.
Törene, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca ve Ziraat Bankası Kırklareli Şube Müdürü Şinasi Kızılarslan da katıldı. Bu katılımlar, projenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
KIRKLARELİ’NDE BAŞLATILAN “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ, İMZALANAN EK PROTOKOL İLE 31.12.2026 TARİHİNE KADAR UZATILDI
KIRKLARELİ’NDE BAŞLATILAN “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ, İMZALANAN EK PROTOKOL İLE 31.12.2026 TARİHİNE KADAR UZATILDI