Kırklareli’nde Kuduz Aşılaması Başladı
Kırklareli’de, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yürütmekte olduğu aşılama programı doğrultusunda, kent merkezindeki ve köylerde yaşayan kedi ve köpeklerin kuduz aşıları İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılıyor.
Evcil Hayvanlar Koruma Altında
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği kuduz aşılaması çalışmaları, Kırklareli’nde evcil hayvanlar için de uygulanmaya devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ait ekipler, hem şehir merkezinde hem de köylerdeki kedi ve köpekleri aşılayarak, hayvanların sağlığını korumayı hedefliyor.
Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bu aşılama çalışmaları teknik özel nedenlerle düzenli bir şekilde yürütülmekte. Her yıl gerçekleştirilen Kuduz Aşılama Programı çerçevesinde, bu sene de aşılama faaliyetleri titizlikle devam etmektedir.