Kırklareli’nde Cinayete Kurban Giden Kadının Damadı da Arasında 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

1 Min Read

Kırklareli’nde Korkunç Cinayet: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yaşanan korkunç bir cinayet, 56 yaşındaki Aynur Erkenci’nin birden fazla bıçak darbesiyle öldürülmesiyle ortaya çıktı. Olayda ayrıca, mağdurun vücut uzuvlarının kesildiği kaydedildi. Cinayetle ilgili olarak, Erkenci’nin damadının da bulunduğu toplamda üç şüpheli gözaltına alındı.

Yetersiz İletişim Sonucu Korkunç Keşif

Güneş Mahallesi’nde, tek katlı bir müstakil evde yaşayan Erkenci’ye ulaşamayan yakınları, durumu fark ettiklerinde büyük bir şok yaşadı. Dünden bu yana kendisinden haber alamayan aile üyeleri, Eve gittiklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı; Erkenci’nin cansız bedeni kanlar içerisinde bulundu.

İhbar üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri hemen sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, kadının cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şüphelilerin Kimlikleri ve Gözaltı Süreci

Polis, cinayetle ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlatarak, cinayeti işledikleri düşünülen C.Ö. isimli damadı ile birlikte iki başka şüpheliyi gözaltına aldı. Şu an için, bu üç şüphelinin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulama işlemleri devam ediyor.

Cenaze Töreni İle Veda

Erkenci’nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Lüleburgaz Dernek Camii’nde bugün düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak. Cenaze namazı, öğle namazının ardından kılınarak ilçe mezarlığına defnedilecek.

Kırklareli’ndeki bu cinayet, mahalle sakinlerini derinden sarstı ve olayın aydınlatılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Share This Article
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir